Some pension schemes in North America and England - Simonka, Zsolt, 1974-
Pohľad na dávkovo definované zamestnanecké penzijné schémy a neurčitosť, ktorá vzniká v dôsledku kolísavosti investičných výnosov zo zodpovedajúcich aktív.