Barrier option in practice - Slaninka, František, 1973-
Zameranie sa na využitie finančných derivátov, konkrétne exotických opcií, na elimináciu kurzového rizika v akciovej spoločnosti s ročným obratom viac než 80 miliónov eur, ktorú pre potreby tohoto príspevku autori vytvoria.