Aplikácia všeobecného lineárneho regresného modelu pri skúmaní hĺbky príjmovej chudoby slovenských domácností - Dúžik, Ondrej, 1989-
Analýza rozdielov v hĺbke príjmovej chudoby domácností medzi úrovňami jednotlivých faktorov. Ekonomická aktivita osoby na čele domácnosti ako faktor s najvýraznejším vplyvom na hĺbku príjmovej chudoby domácností.