Medzinárodná spolupráca klastrov - Staszewska, Jolanta
Nástroje medzinárodnej spolupráce klastrov v Poľsku. Rozpočet prostriedkov ROP pre poľské vojvodstvá na roky 2014 - 2020. Podpora klastrov v operačných programoch v Poľsku. Medzinárodná spolupráca poľských klastrov.