Students migration from the Slovak Republic to the Czech Republic: case study at University of Economics Prague - Prát, Šárka
Migrácia študentov s cieľom analyzovať je potenciálne vplyvy na trh práce. Príčiny a dôsledky migrácie slovenských študentov, ktorí prichádzajú do Českej republiky so vzdelávacími cieľmi.