Kontrolné mechanizmy vzdelávania slovenských univerzít - Juhászová, Zuzana, 1970-
Krátka charakteristika vysokoškolského štúdia v SR. Akreditačná komisia - zriadenie a činnosť. Kontroling vzdelávania v rukách vysokých škôl.