Diversification of marketing strategies among small farms: empirical evidence from family farms in Taiwan - Liao, Pei-An
Faktory, ktoré ovplyvňujú výber farmárov medzi prístupnými marketingovými stratégiami. Stratégia priameho predaja. Prípadová štúdia robená na vzorke 5600 rodinných fariem v Taiwane v r. 2014.