Kapitálový trh v Slovenskej republike - Badura, Peter, 1978-
Bratislavská burza cenných papierov (BCPB). Objem obchodov s cennými papiermi. Objem obchodov s akciami a s dlhopismi v rokoch 2002-2016. Trhová kapitalizácia akcií a dlhopisov. Počet emisií cenných papierov v sledovanom období.