Competitiveness and innovation of the Polish food industry - Firlej, Krzysztof
Konkurencieschopnosť v potravinárskom priemysle v Poľsku s prihliadnutím na faktory ako: orientácia na export (OE), pokrytie importu exportom (TC), penetrácia importu (MP) a odkrytie porovnávacích výhod podľa Balassa (RCA) a Lafay (LFI). Prezentácia inovácií v poľskom potravinárskom priemysle.