Metódy ohodnocovania akcií na vyspelých trhoch, ktorým dávajú prednosť praktici i teória - Hrvoľová, Božena
Prehľad najpoužívanejších modelov ohodnocovania majetku podnikov. Model FCF entity v kategóriách generátorov hodnoty. Vzťah medzi FCF entity a modelu diskontovanej hodnoty ekonomického zisku (EVA).