Oceňovanie finančných záväzkov (obligácií) v účtovníctve podľa IFRS/IAS - Nagy, Ladislav
Účtovné oceňovanie emitovaných obligácií s pevným výnosom z kupónu podľa IFRS/IAS. Model amortizovanej hodnoty. Postup účtovania emitovaných obligácií. Účtovné oceňovanie emitovaných diskontných obligácií podľa IFRS/IAS. Výpočet alikvotných diskontných výnosov.