Je zaručený príjem skutočne "zárukou"? - Pobudová, Daniela, 1982-
Pojem univerzálny príjem. Prvotné zmienky o zaručenom príjme. Krajiny v ktorých prebieha pilotný projekt tzv. základného príjmu. Poznámky k realizovateľnosti v slovenskej eknomike.