Hodnotenie úspešnosti spájania sa podnikov v postakvizičnom období v Slovenskej republike - Polednáková, Anna, 1957-
Význam a ciele spájania sa spoločností. Najčastejší dôvod neúspešnosti fúzií a akvizícií. Kritériá na posúdenie úspešnosti spájania sa spoločností. Zhodnotenie úspešnosti realizovaných transakcií v SR (2008-2016).