Daňovo-odvodové zaťaženie príjmov z kapitálového majetku v oblasti dividend - Vavrová, Katarína, 1960-
Charakteristika daňových výdavkov podľa zákona o dani z príjmov. Princíp zdaňovania dividend od roku 2017. Praktické príklady v oblasti zdaňovania dividend.