Analýza konkurencie v podnikateľských plánoch cvičných firiem - Velichová, Ľudmila
Tvorba podnikateľských plánov v cvičnej firme; význam analýzy konkurencie. Hodnotenie podnikateľských plánov cvičných firiem - výsledky výskumu z obdobia 2012-2016.