Benchmarking ako nástroj inovatívneho manažmentu a jeho uplatňovanie v podnikoch na Slovensku - Szabo, Ľuboslav
Uplatňovanie benchmarkingu v podnikoch na Slovensku. Zhodnotenie benchmarkingu ako jedného z inovatívnych prístupov v manažmente. Definovanie základných princípov a posúdenie výhod a nevýhod benchmarkingu pri jeho uplatňovaní v podnikoch. Analýzu dosiahnutých výsledkov v oblasti benchmarkingu.