Kompetenčné modely v znalostnom manažmente - Majtán, Miroslav
Zhodnotenie úrovne znalostného manažmentu prostredníctvom analýzy úrovne inovačnej výkonnosti v podnikoch SR a využitím kompetenčných modelov v riadení ľudských zdrojov zvýšiť jeho účinnosť.