Innovation Change Management and Competitiveness of Small and Medium-sized Enterprises - Papulová, Emília
Inovácie a inovačné zmeny v malých a stredných podnikoch. Významný zdroj budovania konkurenčných výhod a zlepšovania ich konkurenčného postavenia.