Zvýšenie konkurencieschopnosti podniku prostredníctvom analýzy a optimalizácie používaných manažérskych štýlov - Badura, Peter, 1978-
Návrh analytického modelu na identifikáciu prevádajúcich štýlov riadenia ľudí v podniku a nájdenia najvýraznejších odchýlok od žiaduceho stavu. Systém manažérskych štýlov. Systém analýzy manažérskych štýlov v podniku.