Uplatnenie softvérových riešení pri využití účtovných informácií - Bolek, Vladimír, 1988-
Význam účtovných informácií a ich automatizované spracovanie. Miera uplatnenia účtovných softvérov a znalostí a zručností manažérov na Slovensku pri práci s vybranými najpoužívanejšími ekonomickými softvérmi - informačná a účtovná gramotnosť manažérov.