Európsky regionálny index konkurencieschopnosti - Labudová, Viera, 1958-
Regionálna konkurencieschopnosť a regionálny index konkurencieschopnosti (RCI, regional competitiveness index). Teoretický a metodologický základ RCI. Konkurencieschopnosť regiónov na základe hodnôt RCI 2016. Využitie RCI pri hodnotení konkurencieschopnosti regiónov NUTS 2 v Česku a na Slovensku.