Modelovanie rozmiestňovania autorizovaných spracovateľov starých vozidiel na území Slovenskej republiky - Pekár, Juraj, 1972-
Prezentácia modelu na riešenie problému rozmiestnenia šrotovísk, aby bolo pre každého obyvateľa zaujímavé odovzdávať staré automobily na demontáž a recykláciu. Dve riešenia pre Slovensko - úplne nová sieť, optimalizácia existujúcej siete.