Vplyv legislatívnych úprav do konkurencieschopnosti na hypotekárnom trhu - Škriniar, Pavel, 1979-
Porovnanie možností financovania bývania v podmienkach SR. Vývoj objemu úverov na bývanie. Analýza reakcie dlžníkov i bánk na zmenu legislatívy po 21.3.2016.