Konkurencieschopnosť v novej ekonomike - Zagoršek, Branislav, 1984-
Faktory dôležité pre konkurencieschopnosť podnikania a ich vplyv na konkurencieschopnosť podnikov. Skúmanie konkurencieschopnosti deskriptívnymi a induktívnymi štatistickými metódami. Identifikácia štatisticky významného vplyvu vyjednávacej pozície s odberateľmi a vyjednávacej pozície s dodávateľmi na konkurenčnú pozíciu.