Schopnosti, zručnosti a postoje manažérov a ich vplyv na vodcovský potenciál - Procházková, Katarína, 1983-
Zisťovanie zručností, schopností a postojov súčasných manažérov v slovenskej podnikateľskej praxi. Dôležitosť zručností a schopností pre výkon manažérskej praxe a rozvoj vodcovského potenciálu. Preferencie dôležitosti slovenských manažérov v oblasti osobných a pracovných hodnôt, ktoré ovplyvňujú aj správanie sa manažéra a jeho štýl vedenia.