Trendy v oblasti vodcovstva a rozhodovania - Procházková, Katarína, 1983-
Spracovanie poznatkov v oblasti súčasných trendov vodcovstva, vedenia ľudí a rozhodovania manažérov. Úzka prepojenosť oblasti vodcovstva a manažérskeho rozhodovania. Dôležitosť a strategická nevyhnutnosť týchto aktivít v súčasnej dobe efektívneho riadenia tímov a podniku ako celku.