Application of the DEA on the performance evaluation of the agricultural support policy in China - Tang, Xiaolin
Prostredníctvom metódy analýzy obalu dát (DEA) vyhodnotenie výkonnosti politiky podpory poľnohospodárstva v Číne. Porovnanie výkonnosti primárnych a sekundárnych výrobcov obilnín. U obidvoch skupín potrebné zlepšovanie v oblasti technickej efektivity.