Dispozície s cennými papiermi - Holub, Dušan
Právna povaha cenných papierov. Elektronizácia finančných trhov a možnosť nepretržitého obchodovania s cennými papiermi. Dispozície s cennými papiermi. Prevod elektronických cenných papierov. Prevody zaknihovaných cenných papierov.