Marketigový mix – teoretické vymedzenie - Miklóšová, Eva
Charakteristika marketingového mixu. Základné nástroje marketingového mixu „4 P“, prostredníctvom ktorých sa podnik snaží uspokojiť zákazníkov optimálnym spôsobom.