Category manažment - Gogová, Veronika
Vymedzenie pojmu category manažment. Vývoj tejto disciplíny a proces riadenia, ktorý pozostáva z ôsmich častí: definícia kategórie, role kategórie, hodnotenie kategórie, meranie výkonnosti kategórie, stratégia kategórie, taktika kategórie, implementácia plánu a kontrola.