Odmeňovanie zamestnancov - Sučková, Mária
Motivácia zamestnancov, druhy motivácie a odmeňovanie zamestnancov ako významný nástroj motivácie. Úlohou finančného odmeňovania je nielen získať a udržať kvalitných zamestnancov, ale motivovať zamestnancov k pracovnému výkonu. Náročnou úlohou je vytvoriť mzdový systém, ktorý zohľadňuje prínos, náročnosť a zodpovednosť pracovných miest v podniku a zároveň pôsobí spravodlivo.