The influence of national culture on changes in R&D expenses among agrochemical firms - Jirásek, Michal
Behaviorálna teória firiem predpokladá, že náklady a investície do budúcnosti firiem sú subjektom zmeny spôsobenej spätnou väzbou výkonnosti. Štúdia vychádza z týchto predpokladov a rozširuje ich o zváženie možného efektu národných kultúr na povahu spätnej väzby výkonnosti. Výsledky štúdie podporujú danú úvahu.