Zmeny v zákone o účtovníctve od 1. januára 2018 - Novotná, Ľudmila
Národná rada SR dňa 11. októbra 2017 schválila zákon č. 275/2017 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v z. n. p. s účinnosťou od 1. januára 2018. Informácia o aktuálnych zmenách.