Proces merania a hodnotenia výkonnosti - fázy a premenné - Hurný, František
Meranie výkonnosti na úrovni podnikov. Sedem na seba nadväzujúcich krokov v procese merania výkonnosti. Model merania výkonnosti a premenné. Prieskum literatúry zaoberajúcej sa problematikou merania výkonnosti.