<The> Cybernetic stability of microeconomic variables in the agricultural sector: A case study from the agritourismus field - Macák, Tomáš
Komplexnosť manažmentu a premenlivosť enviromentálnych faktorov v poľnohospodárstve, životnom prostredí a v potravinárskom priemysle si vyžaduje rozvíjanie nových komplexných metód na riešenie situácií v meniacich sa podmienkach. V prípadovej štúdii je použitá metóda, v ktorej sú ekonomické premenné veličiny v transformovanej podobe. Na základe transformácie sú pomocou kybernetických diagramov určené optimálne parametre a potenciál pre reguláciu aktivít v poľnohospodárskom podnikaní. Prípadová štúdia robená na poľnohospodárskej farme Krásna.