Podstata finančnej analýzy účtovnej jednotky - Lukáč, Jozef, 1991-
Charakteristika a význam finančnej analýzy. Ciele a úlohy finančnej analýzy. Členenie finančnej analýzy. Používatelia finančnej analýzy. Zdroje informácií pre finančnú analýzu. Postup a metódy finančnej analýzy.