Comparison of competitiveness of Slovakia and Austria according to chosen international indices - Čiefová, Michaela, 1991-
Porovnanie národnej konkurencieschopnosti Slovenska a Rakúska. Index globálnej konkurencieschopnosti a index svetovej konkurencieschopnosti. Analýza najúspešnejších oblastí a najproblematickejších faktorov.