Effects of corporate social responsibility on food safety - Chen, You-Hua
Štúdia ako prvá rozvíja teoretickú analýzu korporátnej sociálnej zodpovednosti v potravinárskom priemysle týkajúcej sa najmä potravinovej bezpečnosti a kvality. Zistenie, že aktívna cenová regulácia štátu nie je vhodným riešením, pretože znižuje kvalitu potravín, zatiaľ čo kvalita potravín znižuje zisky monopolov. Problém potravinovej bezpečnosti najmä v rozvojových krajinách, v Číne a v Brazílii. Praktická implementácia na dvoch modeloch.