Industry 4.0 v malých a stredných podnikoch - Rozkošová, Anna
Proces digitálnej revolúcie, ktorý je charakteristickým znakom pre štvrtú priemyselnú revolúciu označovanú Industry 4.0, so sebou prináša radikálne zmeny v procese výroby a tvorby hodnoty. Tieto zmeny sú výzvami pre spoločnosti a podniky, obzvlášť pre malé a stredné podniky, ktoré prispôsobovanie sa súčasným podmienkam majú ťažšie než veľké spoločnosti a koncerny. Kľúčové aspekty pre integráciu I 4.0 v malých a strených podnikoch. Možnosti finančnej podpory a pomoci pre MSP v Európskej únii.