Zamestnanosť vo vybranom odvetví ekonomiky Slovenska - Rudášová, Zuzana
Charakteristika trhu práce. Dopyt po práci a ponuka práce. Zamestnanosť a služby zamestnanosti. Formy nezamestnanosti. Zamestnanosť v automobilovom priemysle v SR.