Implementácia metódy Value at risk v podnikovej praxi - variačno-kovariačná metóda - Skrypachov, Eduard, 1990-
Implementácia metódy Value at risk (VaR) vo Všeobecnej úverovej banke. Profil banky. Riziká, ktorým je banka vystavená. Výpočet VaR.