Cezhraničné nákupné správanie spotrebiteľov zo Slovenska: prípadová štúdia z Hainburg an der Donau (Rakúsko) - Križan, František
Zhodnotenie preferencií spotrebiteľov zo Slovenska pri nákupe bežného potravinárskeho tovaru v zahraničí v meste Hainburg an der Donau v Rakúsku. Analýza závislostí nákupného správania a vybraných charakteristík spotrebiteľov. Identifikácia nákupných zón, frekvencia nákupov a čas, strávený nakupovaním, ako aj utratené financie za nákupy v zahraničí.