<The> Influence of an emission scandal on online reputation of Volkswagen - Hojdik, Vladimír, 1992-
Analýza povesti spoločnosti Volkswagen pred a po emisnom škandále zo septembra 2015, ktorý vypukol v USA a pokračuje v celom svete. Prezentácia teoretického pozadia a literárneho prehľadu o internetovej reputácii spoločnosti.