Nástroje manažérstva rizika uplatňované pri starostlivosti o BOZP - Szaryszová, Petra, 1984-
Implementácia manažérstva rizika v organizácii. Posudzovanie rizika. Najpoužívanejšie metódy posudzovania rizík.