Transformation of the agricultural financial system in the age of globalisation - Brzozowska, Anna
Výhody a riziká spojené s vlnou finančnej globalizácie a jej dopadom na finančnú politiku v európskom poľnohospodárstve. Možnosť urýchlenia ekonomického rastu a zníženia fluktuácie v spotrebe, na druhej strane mnohé hrozby, vrátane rizika krízy.