<An> Enviromental and economic evaluation of carbon sequestration from pyrolysis and biochar application in China - Cao, Xiaoyong
K zabráneniu klimatických zmien a aby pokračoval život na zemi je nutné znížiť súčasnú úroveň emisií oxidu uhličitého. Štúdia využíva endogénne matematické programovanie a bioenergetické technológie ako etanol, bežné spoluzapaľovanie a pyrolýzu, aby vyskúšala ako môže poľnohospodárska oblasť prispieť k rozvoju bioenergie a odlúčeniu uhlíka od pyrolýzy.