Aviation safety and security after the MH17 flight - Klenka, Michal
Pohľad na otázku bezpečnosti a ochrany letectva s dôrazom na zmeny po nehode lietadla MH17 v Malajzii v júli 2014. Zaoberá sa definíciami bezpečnosti a ochrany letectva a spracúva prax leteckých spoločností, ktoré lietali cez vojnové zóny.