Přehled současné makroekonomické situace v zemích Visehrádské skupiny s důrazem na podnikatelské prostředí - Karelová, Klaudia
Analýza súčasnej makroekonomickej situácie Českej republiky, Maďarska, Poľska a Slovenskej republiky. Príčiny extrémnych hodnôt. Makroekonomické a vonkajšie faktory, ktoré majú potenciálny vplyv na vývoj ekonomiky krajín V4.