Hierarchia na trhu s luxusným tovarom - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Vnímanie luxusu. Luxus spájaný s kvalitou. Trh s luxusným tovarom. Nákup luxusných tovarov v roku 2014 – regionálne rozloženie. Hierarchia na trhu s luxusným tovarom. Hierarchia top 5 produktov na trhu luxusných tovarov. Hierarchia top 10 spoločností podľa objemu predaja na trhu luxusných tovarov v roku 2015.