Nakladanie s odpadom - Kršák, Branislav
Spôsoby nakladania s odpadom so zameraním na jeho zber a prepravu, ako aj zhodnotenie a predovšetkým zneškodňovanie. Spôsoby zneškodňovania odpadu, ako je skládkovanie a spaľovanie a jeho špecifické spôsoby využívané v hospodárskej praxi.